"Nemamo samo plan mera, već viziju"

Lazar Krstić, koji će uskoro postati ministar finansija Srbije, kaže da će sledeće nedelje biti spreman predlog plana rada njegovog ministarstva.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.08.2013.

12:37

Default images

Diplomac Jejla istakao je u izjavi za RTS da očekuje punu političku podršku za nove ekonomske mere i da je to bio njegov uslov tokom razgovora o preuzimanju funkcije.

"Ne radi se tu samo o planu mera, radi se o viziji. Razgovaramo o tome kako bi Srbija mogla da izgleda za pet godina, šta može da se učini i gde mi možemo da budemo", rekao je Krstić za RTS.

Krstić je naveo da će to biti provera mera o kojima se govori, kao i da je u razgovorima s prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem prepoznao ozbiljnost i želju da se promeni "negativna spirala" kojom je Srbija išla prethodnih godina.

Lazar Krstić je potvrdio sinoć za B92 da je prihvatio funkciju ministra finansija u rekonstruisanoj Vladi Srbije i rekao se sada razgovara o programu i o sledećim koracima koje treba preuzeti.

"Zar par dana znaćemo i više o tome", rekao je on za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

232 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: