Gašić: Funkcioneri SNS samokritični

Svi funkcioneri SNS, uključujući i predsednika stranke Aleksandra Vučića, su na sednici Predsedništva te stranke bili samokritični, kaže Bratislav Gašić.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 14.07.2013.

16:24

Default images

Funkcioner SNS je Tanjugu u Vrnjačkoj Banji rekao da je atmosfera na tom sastanku bila "onakva kakva može biti u jednoj porodici".

Funkcioner naprednjaka podsetio je da se očekuje da će odluka o tome ko će od ministara iz SNS biti poznata iduće subote, a da o konkretnim imenima juče nije bilo reči.

Pričali smo otvoreno o svim ministarstvima koja vodi Srpska napredna stranka, o učinku svih državnih sekretara, pomoćnika ministara, nismo želeli ništa da sečemo i da tog dana donesemo odluku već da porazgovaramo o tome šta smo do sada uradili", rekao je Gašić.

Na pitanje da li je na sednici Predsedništva bilo reči da predsednik SNS obavlja poslove premijera posle rekonstrukcije, Gašić je kazao da bi "sa dve ruke glasao za to", ali da će o tome raspravljati lideri koalicije - Vučić, Ivica Dačić i Mladjan Dinkić.

I Ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković je ranije danas izjavio da bi želeo da mesto premijera nakon rekonstrukcije pripadne SNS.

Gašić je dodao i da je Predsedništvo ovlastilo predsednika stranke da na glavnom odboru iznese mere i predloge za rekonstrukciju Vlade Srbije kada je reč o SNS, a kao ključne ciljeve naveo je zapošljavanje i otvaranje novih radnih mesta, rad na vladavini prava i pomoć socijalno ugroženom stanovništvu.

Posebno je istakao da nije reč o politički iznudjenoj rekonstrukciji već da se radi na tome da se pronadju bolja kadrovska rešenja koja bi većim radom i angažovanjem pomogla Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: