LGBT osobe žele prijem kod Nikolića

Gej lezbejski info centar i Gej strejt alijansa zamolili su predsednika Srbije da primi delegaciju LGBT aktivista da bi ga obavestili o svom radu i položaju.

Izvor: Beta

Sreda, 05.06.2013.

11:55

Default images

U molbi, juče upućenoj Nikoliću, navodi se da bi bilo od izuzetnog simboličnog značaja ako bi Nikolić primio delegaciju LGBT aktivista 27. juna, na Međunarodni dan ponosa LGBT osoba.

"Smatramo da je potrebno da se predsednik Republike sretne sa predstavnicima LGBT zajednice i dodatno informiše o LGBT temema kako bi mogao što kvalitetnije da vrši funkciju predsednika svih građana Republike Srbije", piše u molbi za sastanak.

Delegaciju LGBT aktivista činili bi po jedan predstavnik GLIC-a, GSA, Labrisa i Kvirija centra, piše u saopštenju GLIC-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: