Novi Bečej – nova većina

Na sednici Skupštine opštine Novi Bečej izabrana je nova vlast, koju su formirali URS, SNS, SPS i LDP, dok su u opoziciji DS i LSV, saopšteno je iz URS-a.

Izvor: Tanjug

Petak, 31.05.2013.

15:30

Default images

Na sednici je odlučeno da dosadašnji predsednik opštine Saša Šućurović (LDP) ostane na tom mestu, dok je za predsednika Skupštine opštine izabran Saša Maksimović (SNS), a za pomoćnika predsednika opštine izabran je Saša Vojinović (URS).

Na sednici su izabrana i četiri nova člana opštinskog veća.

Vršilac dužnosti predsednika Pokrajinskog odbora te stranke Đorđe Đukić najavio je da će URS uskoro postati deo vlasti u još nekoliko vojvođanskih opština, gde se očekuje prekomponovanje vlasti.

"Očigledno je da građani Vojvodine pružaju sve veću podršku politici URS-a, regionalizaciji, decentralizaciji vlasti i borbi za jačanje lokalnih samouprava. Vojvođani sve više podržavaju napore URS-a za otvaranje novih radnih mesta, jer je to pitanje vrlo važno za njih“, rekao je Đukić.

Đukić je najavio i da je program URS-a za Vojvodinu pri kraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: