DS: Kritika Vlade, ne destrukcija

Demokratska stranka saopštila da nije tačno da neće kritikovati Vladu Srbije u naredna dva meseca, već da neće izazivati nestabilnost i biti destruktivna.

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 30.04.2013.

20:25

Default images

Iz DS-a je saopšteno da neće biti destruktivni jer mogućnost dobijanja datuma za početak pregovora vide kao krunu svoje dvadesetogodišnje politike.

"Politika DS oduvek je bila Srbija kao članica Evropske unije. Zbog toga, mogućnost dobijanja datuma za početak pregovora u junu vidimo kao krunu svoje dvadesetogodišnje politike i DS neće učiniti ništa da tu mogućnost ugrozi", navodi se u saopštenju te stranke.

DS je to saopštenje izdala povodom informacija pojedinih medija da se na Predsedništvu te stranke raspravljalo o zahtevu predsednika Dragana Đilasa da u naredna dva meseca demokrate ne kritikuju Vladu Srbije i da je taj sastanak završen bez zaključaka.

"Svakako da ćemo biti kritični prema svemu onome što nije dobro i davati predloge rešenja za probleme u ekonomiji, obrazovanju, zdravstvu, kritikovati nestručnost ministara u ovoj Vladi, atmosferu linča i nesigurnost koja se u Srbiji stvara", piše u saopštenju.

"Ovo su bile teme o kojima je raspravljalo Predsedništvo DS i ovo su zaključci sa tog sastanka", navedeno je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: