Sinod SPC analizirao porno snimak

Snimak na kome vladika zvorničko-tuzlanski Vasilije ima seksualni odnos s mladićima, pušten je na sednici Sinoda, piše "Blic".

Izvor: Blic

Sreda, 17.04.2013.

00:13

Default images

Na taj način su i članovi crkvene vlade mogli da se uvere da su navodi protiv episkopa istiniti.

Iako je tada vladika Vasilije rekao Sinodu da hoće u penziju, prema saznanjima "Blica", on je u eparhiji organizovao potpisivanje podrške s kojom namerava da spreči penzionisanje.

Sporni snimak među prvima su videli članovi Sinoda, jer je sa ostalim materijalom protiv vladike Vasilija u novembru donet na sednicu Sinoda.

Kako saznaje "Blic", snimak nije jedini materijal koji poseduje crkva - Sinod je imao priliku da vidi i sporne fotografije, a postoje i svedočenja mladića i bogoslova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: