LIDERI OPOZICIJE I KOJADINOVIC U PONEDELJAK SA IVANOVIM

Izvor: B92

Utorak, 23.05.2000.

23:27

Default images
Lideri Srpskog pokreta obnove Vuk Draskovic, Demokratske stranke Zoran Djindjic i Demokratske stranke Srbije Vojislav Kostunica razgovarace 29. maja u Moskvi sa sefom ruske diplomatije Igorom Ivanovom. Sa njima u Moskvu dolazi i bivsi direktor i glavni urednik Studija B Dragan Kojadinovic, navode ti izvori. Jugoslovenski ambasador u Rusiji Borislav Milosevic izrazio je nadu da Moskva nece podrzati srpsku opoziciju u borbi protiv vlasti u Beogradu. "Siguran sam da Rusija nece moci da prihvati pozive na rusenje legitimnog predsednika i vlade" Jugoslavije, rekao je Milosevic na konferenciji za novinare u Moskvi, uz ocenu da bi to "bilo protivrecno interesima Rusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: