POZIV GRADJANIMA SRBIJE DA DODJU NA MITING U SUBOTU

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.05.2000.

21:05

Default images
Lideri najvecih opozicionih partija u Srbiji pozvali su gradjane Srbije da u subotu, 27. maja "masovno" dodju u Beograd na miting opozicije, kako bi iskazali podrsku gradjanima Beograda, koji su izlozeni represiji vlasti. "Pozivamo sve gradjane Srbije da se pripreme za dolazak na taj miting i da svako u svojoj sredini ucestvuje u onim oblicima neposlusnosti, koji ce najjasnije pokazati rezimu, da nas nece zastrasiti i pokolebati u nasoj borbi za demokratsku Srbiju", navodi se u saopstenju sa sastanka opozicionih lidera. Miting u subotu bice odrzan u 17 sati pod nazivom "Za Srbiju bez terora i straha - za slobodu Studija B i drugih medija".

Razgovori delegacije srpske opozicije i ruskih funkcionera su izvesni i usledice "vrlo brzo", rekli su danas novinarima predsednici opozicionih partija. "Sa posetom Moskvi sve je u redu. Ona ce uslediti veoma brzo i u toku su intenzivne pripreme za tu posetu", izjavio je lider Srpskog pokreta obnove Vuk Draskovic nakon sastanka opozicionih lidera u Skupstini Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: