URS od proleća postaje stranka

Portparol Ujednjenih regiona Srbije Marko Selaković izjavio je da će URS na proleće postati stranka i da će u njoj ostati svi kvalitetni ljudi.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 28.02.2013.

22:03

Default images

"Formiramo stranku URS kao jedan realan izvor, iskonski front koji će se boriti za ovo zašto se do sada borio, samo mnogo jače, mnogo sistematičnije", rekao je Selaković, učestvujući u emisiji jagodinske televizije "Palma plus".

Mislim da je proleće vreme kada će se to videti punim intenzitetom, dakle u proleće možemo očekivati stranku URS, istakao je Selaković.

On je ocenio da će u starnci ostati svi kvaliteni ljudi koji su u njoj sada, "a već od sutra prićiće joj još novih ljudi, još kavlitetnijih".

"Izbori nisu potrebni"

Selaković je izjavio da Vlada ispunjava strateške prioritete i ciljeve i ima podršku više od 140 poslanika u Skupštini Srbije i sve dok je tako prevremeni izbori nisu potrebni.

"Dok god ispunjava strateške prioritete i ciljeve i ima jasnu većinu u Skupštini koja je podržava, Vlada je stabilana i preveremni parlamentarni izbori su nepotrebni", rekao je Selaković učestvujući u emisiji jagodinske televizije "Palma plus".

On je rekao da ne očekuje izbore, iako oni ne zavise od URS, ocenivši da oni ne bi bili dobri za Srbiju, jer "kada izborni cirkus krene, kao da život stane, bude izgubljena cela godina".

Mi smo izgubili više od pola 2012. godine u izborima,oko sedam meseci, u raznim kombinatorikama i šta bi bilo da izgubimo i 2013. godinu, šta bi se desilo sa investicijama, zapitao je Selaković.

"Izbori svake godine nisu nikakvo rešenje ni za državu ni za društvo", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: