Počela nova vanredna sednica

Skupština Srbije počela je jutros novu vanrednu sednicu, na čijem dnevnom redu je 20 tačaka, među kojima je i izmena Zakona o trgovini.

Izvor: B92

Utorak, 22.01.2013.

00:44

Default images

Na dnevnom redu biće i Predlog zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Vanrednu sednicu je sazvao predsednik parlamenta Nebojša Stefanović na zahtev 138 poslanika.

Na dnevnom redu nove sednice je i Predlog zakona o državnoj pripadnosti i upisu plovila, izmene Zakona o zaštiti vazduha, dopune Zakona o platama u državnim organima i javnim službama, kao i izmene Zakona o žigovima.

Poslanici bi trebalo da razmotre i potvrđivanje više međunarodnih ugovora, sporazuma i protokola, među kojima su potvrđivanje Konzularne konvencije sa Crnom Gorom i Sporazuma sa Administrativnom Regijom Makao Narodne Republike Kine o međusobnom ukidanju viza.

Biće razmotrena i ratifikacija Sporazuma s Vladom Namibije o saradnji u oblasti odbrane, Sporazuma sa Ukrajinom o drumskom prevozu putnika i stvari, Sporazuma sa Letonijom o međunarodnom drumskom saobraćaju, kao i Sporazuma o saradnji u oblasti vazdušnog saobraćaja sa Vladom Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: