"Priču o izborima forsira Đilas"

Lider URS i ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je da priču o izborima forsiraju lider DS Dragan Đilas i njegova ekipa.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 20.01.2013.

09:02

Default images

Uspevaju da je proture verovatno preko svojih jataka u državnim organima, policiji i pravosuđu", izjavio je Dinkić za "Kurir".

"Sigurno ima ljudi koje je DS postavio tamo. Očigledno Đilasov plan je da po svaku cenu podiđe (Aleksandru) Vučiću ne bi li ga on sutra primio za svog koalicionog partnera", kazao je Dinkić.

Na konstataciju "Kurira" da je hvalio Đilasa kada je izbačen iz prošle vlade i da je rekao da je jedan od retkih u DS koji dobro radi svoj posao i pitanje šta se sada promenilo, Dinkić je odgovorio:

"Po razgovorima koje sam tada imao sa Đilasom i prema onome što sad radi zaključujem da je reč o potpuno različitim ličnostima. Pitam se ko je pravi Đilas? Ne znam koje je njegovo pravo lice. Dobro se pretvarao. Dragan Đilas je drugi čovek otkako je predsednik DS. Nervozan je iz nekog razloga", kazao je lider URS.

Na pitanje šta razlike sadašnju vladu od prethodne, Dinkić je rekao: "Nikad nisam imao ovoliko vetar u leđa kao što imam sad. Ne koče me".

"Sada svako radi svoj posao. Vučić je, svojom hrabrošću i požrtvovanjem, u borbi protiv korupcije uradio ono što nije urađeno u prethodnih deset godina. (Ivica) Dačić je, ma šta ko pričao, napravio ogroman pomak u razgovoru sa Prištinom. Jednostavo, o nama govore rezultati", rekao je Dinkić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: