Protest "Nikad granica sa Kosovom"

Aktivisti inicijative "Nikad granica - Kosovo je Srbija" postavili u Knez Mihailovoj rampu i žicu simbolišući da je između Srbije i Kosova postavljena granica.

Izvor: Beta

Petak, 04.01.2013.

14:29

Default images

Trojica maskiranih mladića u crnim kožnim jaknama sa oznakama takozvane Oslobodilačke vojske Kosova stajali su ispred rampe na kojoj su visile albanska zastava i zastava Evropske unije.

Foto: Beta
Organizatori protesta su gradjanima delili letke na kojima je pisalo "Nikad granica - Kosovo je Srbija", a na poledjini su stajali izvodi iz sporazuma koji su srpska i kosovska strana postigli u Briselu.
Foto: Beta
Tokom akcije nazvane "Ulica zatvorenog srca" organizatori su razvili transparent na kome je pisalo "Tamo gde je Gračanica, neće biti granica".

Skup je obezbedjivalo desetak policajaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: