Redžepi: Klinton i Ešton u dijalogu

U dijalog Beograda i Prištine mogle bi biti uključene državna sekretarka SAD Hilari Klinton i visoka predstavnica EU Ketrin Ešton, izjavio Bajram Redžepi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.09.2012.

19:49

Default images

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Bajram Redžepi je za KiM radio rekao da se "priča da će se u budući dijalog direktno uključiti sa malo većih pozicija iz međunarodne zajednice, kao što su državni sekretar Klinton i Ketrin Ešton".

On je za emisiju "Dogovor", koja će biti emitovana u petak, rekao da "kada se u dijalog uključi tako teška mašinerija, onda te oni mnogo i ne pitaju za tvoju volju nego ti nešto i nametnu".

"Tako će isto i sa Srbijom. Ona (Srbija) mora odrediti hoće li imati evropsku perspektivu, pa će morati da proguta neke stvari koje ne želi. Isto je tako bilo i sa Kosovom", kazao je Redžepi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: