Preminuo radnik u centru Beograda

Radnik Miladin I. (54) preminuo je oko 15 sati pošto je doživeo srčani udar u rupi dubokoj sedam metara kod Prirodno-matematičkog fakulteta.

Izvor: B92

Petak, 31.08.2012.

18:03

Default images

Na mesto nesreće odmah je stigla ekipa Hitne pomoći koja se spustila u rupu i pokušala da reanimira radnika, ali su ubrzo konstatovali smrt. Miladin I. bio je jedan od zaposlenih u građevinskoj firmi LHR koja radi na sanaciji zgrade Prirodno-matematičkog fakulteta.

U trenutku kad mu je pozlilo, on se sa još nekoliko kolega nalazio u rupi u kojoj su radili na postavljanju armature.

"Odjednom je prebledeo i pao. Mi smo odmah pozvali Hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, ali kad je ekipa stigla, za njega je već bilo kasno", kaže jedan od Miladinovih kolega.

Beživotno telo radnika vatrogasci su dizalicom izvukli iz rupe jedan sat nakon tragedije.

Na licu mesta došlo je i do incidenta između građevinaca i fotoreportera.

Prisutni fotoreporteri najpre su udaljeni iz kruga gradilišta, pa su pokušali da fotografišu kroz ogradu.

To je iznerviralo prisutne radnike, pa je jedan od njih, dok su policijski inspektori bili okrenuti leđima, prišao sa metalnom šipkom, ali je uz brzu intervenciju prisutnih policajaca incident okončan bez povređenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: