Završena analiza, Zarubac bio čist

U telu Nebojše Zarupca, štićenika Centra za odvikavanje Sretenje, za čije ubistvo se tereti sveštenik Branislav Peranović, nisu nađeni tragovi droge, piše Blic.

Izvor: B92

Petak, 31.08.2012.

10:56

Default images

Na osnovu hemijsko-toksikološke analize koja je urađena na VMA ispostavilo se da u trenutku ubistva 6. avgusta u Peranovićevoj kući, Zarubac nije bio drogiran.

Ta analiza još nije dostavljena policiji, pa će uz nalaz obdukcije, koja je obavljena dan posle ubistva, uskoro sve biti prosleđeno istražnom sudiji Višeg suda u Šapcu, dodaje se u tekstu u "Blicu".

Taj list podseća da je obdukcioni nalaz utvrdio da je Zarubac mro od posledica gušenja sopstvenim želudačnim sadržajem, kao i da je pre toga zadobio nekoliko desetina udaraca motkom, od čega mu je pozlilo i počeo je da povraća, da bi na kraju pao u komu.

Podsetimo, list "Pres" je nedavno objavio delove iskaza svedoka ovog ubistva, u kojima se navodi da je Peranović pretukao Zarupca jer je u Centar uneo bensedine, što inače nije bilo zabranjeno. Takođe, jedan od svedoka je rekao i da se Zarubac u kamp posle odsustva vratio vidno omamljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: