Za pomoć učenici uključila se škola

Učenici Druge ekonomske škole Tamari Arsović, koja boluje od retke bolesti, u akciju pomoći uključili su se njeni drugovi, profesori i svi zaposleni u školi.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 31.05.2012.

14:25

Default images

Za izlečenje je potrebna operacija u inostranstvu.

Za Tamarino lečenje potrebna je operacija u klinici u Hajdelbergu, za koju je neophodno prikupiti 55.000 evra, bez troškova putovanja, smeštaja, rekla je Tanjugu psiholog škole Radmila Simijonović.

Ona je najavila da će škola i umetnik Milivoje Novaković Kanjoš narednih dana organizovati prodajnu izložbu slika za pomoć Tamari, koja je inače učenica trećeg razreda ove beogradske škole.

Sva odeljenja škole, a ima ih 52, uključila su se u akciju prikupljanja sredstava, rekla je Simijonovićeva i navela da su i zaposleni izdvojili koliko su mogli.

I Savet roditelja doneo odluku da deo sredstava od đačkog dinara bude uplaćen za lečenje naše učenice i na taj način je prikupljeno oko 1.000 evra, rekla je ona i izrazila nadu da će se i drugi javiti da pomognu.

Tamara boluje od retke vrste tumora na pankreasu i do sada je tri puta operisana. Naši lekari više ne mogu da joj pomognu, pa pomoć mora da potraži u inostranstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: