Dodik: Tadić više ne sme da okleva

Boris Tadić nije zaslužio izborni poraz. Savetujem mu da, ako je već rešio da formira vladu, to onda učini bez oklevanja, kaže za "Novosti" Milorad Dodik.

Izvor: Veèernje novosti

Ponedeljak, 28.05.2012.

23:15

Default images

"Tako će moći da unese novu energiju i da pokaže jasnu nameru da stabilizuje Srbiju. Ukoliko ne bude mogao da napravi snažnu i efikasnu vladu, bolje mu je da ode u opoziciju. Vreme će u tom slučaju pokazati da su Tadić i DS, koja kao i sve stranke na svetu ima svojih slabosti, ipak, najbolji mogući izbor", kazao je predsednik Republike Srpske u intervjuu "Novostima".

"Novom predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću stojim na raspolaganju za svaku saradnju koja je u interesu jačanja Srbije i Republike Srpske. To se posebno odnosi na primenu specijalnih veza i dalju integraciju naših dveju država", kaže Dodik.

Ceon intervju pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: