Srbin preti holandskim branama

Holandske službe ispituju snimak na kome Miroljub Petrović preti da će minirati brane u Holandiji ako ne puste Šešelja, Mladića i Karadžića, piše Blic.

Izvor: B92

Petak, 13.04.2012.

09:52

Default images

Holandska obaveštajna služba ispituje snimke koji su se nedavno pojavili na "Jutjubu", na kome Srbin koji se predstavlja kao Miroljub Petrović preti da će "sravniti sa zemljom" brane u Holandiji ukoliko se iz zatvora u Sheveningenu ne puste Ratko Mladić, Radovan Karadžić i Vojislav Šešelj.

Holandska obaveštajna služba AIVD ispituje dva snimka. Holandski mediji prenose da se na snimku vidi Petrović ispred nasipa na obali Severnog mora, a u snimku navodi da se u tom trenutku nalazi na oko 20 kilmetara od Amsterdama.

On na jednom od snimaka kaže da "grupa intelektualaca" u Srbiji ima plan oslobađanja "patriota Šešelja, Karadžića i Mladića".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: