KNEZEVIC POCASNI CLAN ALUMNI ORGANIZACIJE NA UNIVERZITETU BK

Izvor: B92

Subota, 13.04.2002.

20:00

Default images
Ministar prosvete Gaso Knezevic postao je u subotu pocasni clan Alumni asocijacije diplomiranih studenata Fakulteta za menadzment Univerziteta "Braca Karic". Na svecanosti povodom 10 godina tog fakulteta na kojoj je osnovana i Alumni asocijacija, Knezevic je ocenio da privatni univerziteti i fakulteti imaju prednost nad velikim drzavnim fakultetima u borbi za kvalitet. Drzavni fakulteti se, prema njegovim recima, tesko snalaze u toj borbi, kao i uopste u pracenju svetskih uslova akademskog obrazovanja. Knezevic je pohvalio nacin rada Univerizteta BK i ocenio da je taj univerzitet "na dobrom putu da se ukljuci u evropski sistem" visokog obrazovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: