Srbi i Kforovci podelili užinu

Pripadnici Kfora iz slovenačkog kontingenta obišli su Srbe na barikadama, koji su sa njima podelili svež hleb koji su dobili od lokalnih pekara.

Izvor: Beta, Tanjug

Nedelja, 31.07.2011.

21:37

Default images

U opuštenoj i prijateljskoj atmosferi pripadnici Kfora ćaskali su sa oko stotinu okupljenih građana koji su ih pitali zasto su ih posetili.

Pripadnici Kfora su u šali odgovorili da su došli da traže oružje zato što ih je pratila slovenačka televizija. Susret pripadnika Kfora iz slovenačkog kontingenta sa okupljenim građanima trajao je oko pola sata.

Na barikadama, među okupljenim građanima su i predsednici opština Kosovska Mitrovica i Zvečan Krstimir Pantić i Dragiša Milović, kao i načelnik Kosovskomitrovičkog okruga Radenko Nedeljeković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: