"Vesti o hapšenju pomažu Hadžiću"

Ministar policije Ivica Dačić ocenio je da neproverene informacije da je uhapšen haški optuženik Goran Hadžić, predstavljaju direktnu smetnju njegovom hapšenju.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 18.07.2011.

11:34

Default images

To je Dačić izjavio nakon što su portparol Tužilaštva za ratne zločine Bruno Vekarić i direktor policije Milorad Veljović negirali da je Hadžić uhapšen.

Prethodno se pronela vest da je preostali haški begunac uhapšen. "Ovakve neproverene i nepotvrđene informacije predstavljaju direktnu smetnju i opstrukciju napora da se uhapsi Goran Hadžić", kaže Dačić.

Ministar policije je dodao i da ovakve informacije šalju Hadžićevim pomagačima poruku onima koji ga skrivaju da on "uskoro" može da bude uhapšen.
Goran Hadžiæ (Tanjug, arhiva)
Ranije je Bruno Vekarić agenciji Beta rekao da Tužilaštvo za ratne zločine nema informacije da je uhapšen Goran Hadžić.

"Naprotiv, imam informaciju da nije. Proveravao sam i rekli su mi da nije uhapšen", rekao je Vekarić agenciji Beta.

I direktor policije Milorad Veljović rekao je agenciji Beta da nema informaciju da je Hadžić uhapšen.

"Ako nešto bude bilo, čuće se", kratko je rekao Veljović.

Podsetimo, ministar policije Ivica Dačić izjavio je ranije da je potraga za preostalim haškim beguncem Goranom Hadžićem intenzivna i da se nada da će biti uspešna, a predsednik Saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljaljić da su nadležne službe uložile sve raspoložive kapacitete kako bi Hadžić bio uhapšen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: