Marovićeva pretnja Đukanoviću

Potpredsednik Demokratske partije socijalista Crne Gore Svetozar Marović zapretio je predsedniku DPS Milu Đukanoviću da će početi politički obračun sa njim.

Izvor: FoNet

Četvrtak, 30.06.2011.

13:47

Default images

Podgorički mediji javljaju da je Marović u pismu od najavio da će se povući iz partijskog vrha i ući u politički obračun ako se nastavi pritisak na njega.

Kako pišu Vijesti pismo je Đukanoviću stiglo pretprošlog četvrtka, ali još nije poznat konkretan povod za njegovo slanje.

Mogućnost koja se pominje u neformalnim razgovorima je da je Marović imao informacije da se u Budvi spremaju nova hapšenja njemu izuzetno bliskih ljudi.

Marovićev brat Dragan pre par dana je pušten iz pritvora, u kojem je proveo šest meseci.

Nekoliko dana nakon što je Đukanović dobio pismo, sa kojim su odmah bili upoznati potpredsednici partije, u DPS je prostrujala priča da je Marović dostavio kovertiranu ostavku.

Prema tumačenju sagovornika Vijesti iz Đukanovićevog okruženja, reč je o pismu u kojem Marović Đukanovića upozorava da bi mogao napustiti DPS i početi politički rat
protiv njega, ako nastavi da ga ugrožava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: