Mladić izabrao dva advokata

U tim odbrane Ratka Mladića za sada su izabrana dva advokata, koji će uskoro predložiti još dva imena, kaže dosadašnji Mladićev advokat Miloš Šaljić.

Izvor: FoNet

Sreda, 29.06.2011.

11:36

Default images

Šaljić je inače jedan od dvojice izabranih advokata koji će pripremati odbranu haškog optuženika Ratka Mladića.

"U timu će, osim mene, biti i ruski advokat Aleksandar Mezjajev. Nas dvojica predložićemo Mladiću još dva advokata, od kojih će jedan biti iz Republike Srpske", rekao je Šaljić i dodao da će Mladić dati poslednju reč.

On je naveo da sada sledi odlazak u Hag, jer će veoma brzo biti izjašnjavanje o krivici i tada će uslediti formiranje šireg tima odbrane.

"To je ono što sledi u dogledno vreme. Tim odbrane koji će biti proširen podrazumeva logističku podršku, ali i imenovanje još dva advokata koji su malo bolje upoznati stom problematikom, jer su već bili angažovani u Hagu", rekao je Šaljić.

Prema njegovim rečima, videće se ko su ta dva advokata kada budu stigli u Hag, prenosi Radio televizija Republike Srpske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: