29.000 evra za sajt koji ne radi

Koalicija za nadzor javnih finansija saopštila da je bivše Ministarstvo trgovine platilo oko 29.000 evra za sajt "Nacionalni brend Srbije", koji ne funkcioniše.

Izvor: B92

Utorak, 17.05.2011.

09:47

Default images

Bivši ministar trgovine Slobodan Milosavljević rekao je za B92 da se ne seća da li je Ministarstvo angažovalo nekoga za izradu takvog sajta i po kojoj ceni.

Koalicija tvrdi da je portal "Nacionalni brend Srbije" finansiran novcem poreskih obveznika i plaćen firmi "Soko-grup" u dve rate: 7. maja i 17. septembra 2010. godine, a da ga nema na internetu.

Ministarstvo poljoprivrede i trgovine Srbije potvrdilo je te navode.

Bivši ministar trgovine Slobodan Milosavljević rekao je za B92 da se ne seća da li je Ministarstvo angažovalo nekoga za izradu takvog sajta i po kojoj ceni, ali je dodao da je, ako je takva nabavka i sprovedena, sve učinjeno u skladu sa zakonom, javnim nadmetanjem na kojem su postojali tačno određeni uslovi, koji su morali da budu ispunjeni.

"Da je bilo nekakve zloupotrebe, državni revizor bi reagovao i podneo prijavu", rekao je Milosavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: