Marković: Ceca je srpski brend

Predsednik Jedinstvene Srbije i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma kaže da su Ceca i Džaja srpski brendovi koje treba čuvati.

Izvor: Tanjug

Utorak, 10.05.2011.

22:45

Default images

"Pre nego što je Svetlana Ražnatović došla na čelo kluba, Obilić je bio ništa. Sramota je i takvoj legendi kao što je Dragan Džajić staviti lisice na ruke. Moramo čuvati srpske bredove, jer ih nemamo baš mnogo. Ne treba da radimo u korist svoje štete", rekao je Marković.

Povodom nedavnog hapšenja bivšeg člana Upravnog odbora EPS-a i biznismena Radoslava Savatijevića, osumnjičenog za malverzacije sa izgradnjom puteva, Marković je posavetovao javna glasila da ne donose unapred svoje ocene i zaključke, nego da sačekaju šta će odlučiti sudovi.

Gradonačelnik Jagodine pozvao je, na promociji svoje stranke u Čačku, svih 300 prisutnih da budu gosti Jagodine krajem maja.

"Obezbedićemo vam prevoz, omogućiti da vidite naša dva sela, odete na pijacu, razgledate grad, a onda i da zajedno ručamo, sve o našem trošku. Pozvaćemo potom i vaše gradsko rukovodstvo da dođe u Jagodinu i vidi kako se troše budžetska sredstva" , rekao je Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: