Da li je seksom u VB prekršen zakon

RRA će nakon pregledanog snimka utvrditi da li je TV Pink prekršila zakon time što je u udarnom terminu emitovala scenu seksa dvoje ukućana "Velikog brata".

Izvor: B92

Četvrtak, 31.03.2011.

18:53

Default images

Brojni incidenti obeležili su prethodne rijaliti programe na srpskim televizijama, od fizičkih obračuna do govora mržnje u emisijama "Dvor" i "Parovi".

Veliku pažnju sada je izazvao i novi serijal "Velikog brata" koji se emituje na Televiziji Pink. U ovom programu prikazana je scena seksa između dvoje ukućana.

Zamenik predsednika Republičke radio-difuzne agencije Goran Karadžić kaže da će RRA proveriti snimak i nakon toga doneti odluku da li snimak seksa, koji nije bio eksplicitan, predstavlja ili ne predstavlja kršenje zakona.

"Ja ne mogu da kažem da li je TV Pink prekršila zakon. Savet nije o tome razgovarao, to se desilo sinoć, koliko sam upoznat nije bilo scena eksplicitnog seksa. Da li su se golicali, da li je bilo seksa, Savet nije merodavan da o tome odlučuuje. Mi ćemo dobiti izveštaj monitoring službe i videćemo da li je došlo do kršenja zakona ili ne", kaže on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: