U samoodbrani ubio komšiju

Bogdan M. (56) iz Velike Plane preminuo je pošto ga je rano jutros, u samoodbrani izbo nožem komšija Dragoslav J. (56), saopštila je smederevska policija.

Izvor: B92

Sreda, 29.12.2010.

14:50

Default images

Prema navodima policije, preminuli je jutros u Bulevari oslobođenja 46 u Velikoj Plani, maskiran napao Dragoslava J. u nameri da mu uzme novac.

Uz pretnju nožem i udarcem drvenom motkom po glavi, koja se od jačine udarca prelomila, Bogdan M. je tražio od Dragoslava J. da mu da novac.

Pošto mu je Dragoslav J. dao 6.000 dinara, Bogdan M. je tražio još novca, našta je Dragoslav svojim nožem dva puta ubo napadača u grudi.

Policija je utvrdila da su oni bili prve komšije i da je Bogdan M. posle razbojništva i ranjavanja pobegao svojoj kući.

Kada je Bogdanova majka videla da joj je sin krvav počela je da doziva Dragoslava, kao prvog suseda, da pomogne, dok je Dragoslav takođe dozivao Bogdana da mu pomogne jer je napadnut, naveo je agenciji Beta izvor blizak policiji.

Policija je potvrdila da je Bogdan M. podlegao povredama na spratu svoje kuće u Bulevaru oslobođenja 44.

Napadnutom Dragslavu J. je, nakon ukazane lekarske pomoći zbog povreda glave i šake, određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, i u tom roku biće predat istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu, saopštila je policija u Smederevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: