KV: Žalbe na rad komisije

Građani Kraljeva podnose pritužbe na rad komisija za procenu štete. Oni koji mogu svoje objekte da saniraju, dobijaju kopije zapisnika komisija za procenu štete

Izvor: B92

Utorak, 30.11.2010.

23:23

Default images

Na osnovu ovih zapisnika mogu preuzimati građevinski materijal. Oni koji dolaze uglavnom su više oštečeni ili su im objekti za sanaciju.

Od srede će zapisnici stizati na kućnu adresu, da se ne bi bespotrebno stvarale gužve, a samim tim i rasteretio rad Kriznog štaba.

Žalbe na rad komisije za procenu štete se mogu dostavljati gradskoj upravi, ali ove žalbe ne podrazumevaju i pritužbe na rad prethodnih komisija.

Komisija, koja je već formirana za ovu namenu, će hitno reagovati, kako bi građani imali pravovremenu informaciju, i samim tim bili u prilici da svoj problem reše.

U pregovaračkom postupku javne nabavke za proizvodnju montažnih kuća izabran je konzorcijum od 14 proizvođača, a ugovor će biti potpsan u Kraljevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: