Stranci dolaze na borbe pasa

Ilegalno organizovanoj borbi pasa, koju je u Bogatiću razotkrila šabačka policija, prisustvovala su 22 strana državljana, piše “Blic“.

Izvor: FoNet

Četvrtak, 28.10.2010.

01:55

Default images

Među njima je bio i jedan Rus koji je specijalno za ovaj događaj u Srbiju doleteo privatnim avionom, navodi taj list.

Prema pisanju “Blica“, u trenutku upada policije, u mestu Jokin Grab gde su otkriveni ringovi za borbe pasa, bilo je parkirano nekoliko najluksuznijih automobila, vrednih od 30.000 do 70.000 evra.

Pozivajući se na izvor blizak istrazi, list piše da su ilegalne borbe pasa veoma unosan posao, u kome su obrće po nekoliko stotina hiljada evra.

Borbe se održavaju u Bogatiću, Šapcu, Sremskoj Mitrovici, ali i zemljama u okruženju. Postoje veoma dobro organizovane grupe ljudi koje sistematično i taktički planiraju i biraju mesto održavanja borbi.

Ulaznica za borbu u Bogatiću, koštala je sto evra, a u trenutku upada na borilište, policija je zatekla više od 50 ljudi, među njima državljane BiH, Slovenije, Poljske, Crne Gore, Rusije i Rumunije, navodi list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: