Hranitelj silovao devojčicu

Policajac iz Knjaževca L.S. je uhapšen zbog osnovane sumnje da je silovao četrnaestogodišnju devojčicu kojoj je bio hranitelj.

Izvor: B92

Utorak, 21.09.2010.

16:02

Default images

Posle policijskog zadržavanja osumnjičeni policajac je predat istražnom sudiji, a u Policijskoj stanici Knjaževac kažu da je L.S. do daljeg suspendovan.

Četrnaestogodišnjoj devojčici, osumnjičeni policajac L.S. iz Knajževca, u čijoj je porodici živela 6 godina, bio je hranitelj.

U centru za socijalni rad u ovom gradu kažu da je nemili događaj prijavila sama devojčica i to prvo supruzi osumnjičenog policajca.

U policijskoj stanici Knjaževac kažu da su reagovali odmah po prijavi Centra za socijalni rad.

Osumnjičeni L.S. je predat istražnom sudiji osnovnog suda u Zaječaru, koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Lekarskim pregledom je ustanovljeno da devojčica ima postraumatski stresni poremećaj zbog čega je smeštena Institutu za mentalno zdravlje u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: