11 godina zatvora zbog seks ture

Kanadski sud je jednog Kanađanina osudio na 11 godina zatvora zbog seksualnih odnosa s decom tokom turističkih putovanja u Kambodžu i Kolumbiju.

Izvor: Beta

Četvrtak, 29.07.2010.

10:49

Default images

Kenet Klasen (59) je, dok je bio u Kambodži i Kolumbiji, pravio video-snimke svojih seksualnih odnosa sa devojčicama, od kojih su neke imale osam godina.

To je najduža zatvorska kazna izrečena po kanadskom zakonu o seksualnom turizmu, naveli su tužioci u kanadskoj državi Britanskoj Kolumbiji.

Klasen je osuđen na 10 godina zatvora po 14 tačaka optužnice koje se odnose na seksualni turizam sa decom i na jednu godinu zatvora zbog unošenja pornografije u zemlju.

Klasen, koji je diagnosticiran kao pedofil, pre izricanja presude je kratko izjavio da žali zvog toga što je učinio.

Advokati su ga branili time što je bio klijent osoba koje su svojevoljno učestvovale u seksu.

Sudija je odbacio tu odbranu rekavši da njegovo ponašanje predstavlja težak prekršaj prirodne obaveze da se deca štite.

Klasen je optužen kada je policija našla 21 video snimak, sa naslovima kao što su "Zlostavljanje dece" i "Prvi put", u paketu koji je poslao na svoju adresu u Kanadi.

Na tim snimcima se vidi Klasen u seksualnom odnosu sa devojčicama mlađim od 14 godina. Jedna Kolumbijka je bila plaćena da zamagli Klasenovo lice na snimcima i da napravi omote video-kaseta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: