Vučić: Ko iznosi lažne informacije

Aleksandar Vučić pozvao je organe vlasti da kažu koji je ministar rekao Šešelju da Vučića optuži da je fabrikovao informaciju o pripremi atentata na Nikolića.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.07.2010.

16:04

Default images

Vojislav Šešelj je u Hagu negirao da je naručio ubistvo Nikolića i rekao da su takve tvrdnje "proizvod dogovora" Vučića sa advokatima Miloša Simovića.

Aleksandar Vučić ponovo postavlja rokove vlasti. Vučić je pozvao nadležne organe da prvo njega ispitaju, a onda da obelodane koji je ministar iz Vlade u dva navrata telefonom razgovao sa Vojislavom Šešeljom.

Vučić veruje da je taj ministar zajedno sa, kako je rekao, "monstrumom iz Haga", konstruisao lažne vest.

Vučić kaže da je Simovićeve advokate video jednom i to nakon infomacije da se sprema atentat na Nikolića.

Radikali su tvrdnje koje je izneo Šešelje da su priče o ubistu Nikolića "proizvod dogovora" Vučića i advokatima Miloša Simovića, pretočili u krivičnu prijavu. Oni odbacuju optužbe naprednjaka.

U SRS-u ipak ne znaju sa kim iz vlasti njihov šef iz Haga kominicira.

Tokom čitave konfercije za novinare Aleksandar Vučić nije izgovarao ime Vojislava Šešelja, već je o svom nekadašenja strančkom šefu i mentoru govorio kao o "monstrumu".

Vučić kaže da će sve što ima Šešlju reći kad se budu sreli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: