LSV: Dokaz pretnje - zabrana SRS

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se Srpskoj radikalnoj stranci zabrani rad, ako se pokaže da je zaista postojala pretnja ubistvom Tomislava Nikolića.

Izvor: FoNet

Sreda, 30.06.2010.

10:05

Default images

"Ako istraga utvrdi da iza toga stoji predsednik SRS Vojislav Šešelj, zahtevamo da se momentalno, po hitnom postupku zabrani dalji rad SRS", saopštava LSV.

"LSV još od 2000. traži zabranu SRS, a ukoliko se pokaže da ta stranka zaista stoji iza pokušaja atentata, onda tražimo da joj se dalji rad kao terorističkoj organizaciji zabrani", stoji u saopštenju.

"LSV ističe da su obračuni sa neistomišljenicima, uključujući i pretnje fizičkom likvidacijom nedopustive u modernom društvu. Država treba da konačno, na najjasniji način, najoštrije pokaže da više nema prostora za to, te da Srbija više nije zemlja u kojoj se politički obračuni završavaju fizičkom likidacijom", zaključuje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: