Vujin ostaje na celu Advokatske komore Srbije

Izvor: B92

Nedelja, 06.02.2000.

19:47

Default images
Beogradski advokat Milan Vujin ostaje na celu Advokatske komore Srbije i pored nedavne odluke Haskog tribunala koji ga je kaznio sa 15.000 holandskih guldena zbog nepostovanja suda, pisu "Vecernje novosti". Na sednici Upravnog odbora komore u subotu je advokat Radoslav Nedic izneo predlog da se posledice odluke Haskog suda stave na dnevni red, ali su se ostali clanovi Upravnog odbora komore tome suprostavili, jer presuda jos nije pravosnazna. Vujin je prvi advokat koga je Medjunarodni krivicni tribunal za bivsu Jugoslaviju kaznio zbog neistina, zloupotreba i postupanja suprotno interesima svog klijenta. On ce biti prvi advokat cije se ime brise sa spiska branilaca pred Tribunalom u Hagu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: