Beograd nagradio najbolje policajce

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas primio je policajce zaslužne za hapšenje grupe osumnjičenih za otmicu i najbolje gradske policajce.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 07.06.2010.

14:07

Default images

Đilas je primio pripadnike Uprave kriminalističke policije koje je grad nagradio sa po 50.000 dinara za nedavnu akciju hvatanja sedam osoba osumnjičenih za otmicu.

"Želim da izrazim ne samo ličnu zahvalnost, nego i u ime svih Beograđana, pre svega roditelja, što ste u najkraćem mogućem roku pronašli ljude koji su oteli dečaka i vratili ga roditeljima", rekao je Đilas.

Prema njegovim rečima, uspešna akcija oslobađanja otetog dečaka i hvatanje osumnjičenih je "poruka svima koji bi da na taj način dođu do velikih para, tako što će oteti nekome ćerku, sina ili nekog najbližeg, da ne pomišljaju na takve stvari, jer će ih stići ruka pravde".

Nagrađeni su policajci Darko Senić, Srećko Dubaljević, Zoran Kovačević, Gordan Milijanović, Aleksandar Mitrović, Dejan Panić, Rajko Bajić, Dragoljub Milanović, Bojan Milutinović, Nikola Ratković, Marijana Simić i Ljubodrag Dobrašinović.

Prijemu su prisustvovali i proglašeni najbolji policajci za januar Miloš Ilić, za februar Aleksandar Korać, za mart Branko Isailović i za april Srboljub Đuranović.

Đilas je rekao da nagrade nisu adekvatne urađenom poslu, ali da su "znak pažnje i priznanja" policajcima.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da bi gest gradonačelnika Beograda da nagradi zaslužne policajce trebalo da slede i ostali gradonačelnici i predsednici opština u Srbiji.

"Gest će dati dodatnu snagu policiji u borbi protiv organizovanog kriminala", istakao je Veljović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: