Kantonalni ministar pronađen mrtav

U akumalicionom jezeru hidroelektrane Višegrad kod Međeđe pronađeno je telo ministra Bosansko-podrinjskog kantona Vladimira Nedimovića.

Izvor: B92, Beta

Subota, 15.05.2010.

19:16

Default images

Telo kantonalnog ministra za urbanizam, prostorno uređenje i zaštitu okoline pronašli su meštani Međeđe, u jednom čamcu u jezeru, danas oko 11.30.

Na telu, koje su meštani pronašli u gliseru koji je plutao po jezeru, bile su vidljive povrede glave, a na čamcu je primećeno veće oštećenje izazvano udarcem.

Obdukcijom je utvrđeno da je Nedimović, poznati nautičar i ljubitelj prirode, poginuo zbog prebrze vožnje nakon što je njegov gliser udario u stene .

Premijer Kantona Nazif Uruči poručio je kako je to veliki gubitak za cijeli taj region.

“Pogotovo me iznenadila vijest da se desilo to na vodi jer je on uvijek bio jedan od ljubitelja vožnje po vodi i veliki znalac o tome, tako da je to pravo iznenađenje kao za mene, tako i danas, evo vidim, za puno sugrađana i u Goraždu, a u opštini Višegrad, odnosno u Međeđi”, kaže Uruči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: