Ljimaj proneverio novac iz budžeta?

Specijalno tužilaštvo na Kosovu sumnjiči Fatmira Ljimaja i Nedžata Krasnićija za proneveru milion evra iz budžeta Kosova, piše “Koha Ditore”.

Izvor: B92

Petak, 30.04.2010.

18:32

Default images

List piše da tužilaštvo na Kosovu ispituje poslovanje ministra za saobraćaj i telekomunikacije Vlade Kosova Fatmira Ljimaja i direktora nabavke u ovom Ministarstvu Nedžata Krasnićija za privredni kriminal što uključuje proneveru milion evra tokom tendera za izgradnju puteva na Kosovu u periodu od 2007. do 2009. godine.

List navodi, pozivajući se na izvore u Euleksu, da nije isključena mogućnost da se u akciji sprečavanja privrednog kriminala poveća broj osumnjičenih iz kabineta kosovskog premijera Hašima Tačija.

Takođe se navodi da su u istragu uključene najmanje tri kompanije koje su sarađivale sa Ministarstvom za saobraćaj i telekomunikacije Vlade Kosova u slučaju tih tendera, prenosi KiM radio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: