Tači smenio direktora KPS-a

Premijer Kosova Hašim Tači, odlučio je da smeni generalnog direktora Kosovskih policijskih snaga Šeremeta Ahmetija, javili su prištinski mediji.

Izvor: FoNet

Utorak, 06.04.2010.

12:53

Default images

Prištinska štampa prenela je da će odluka o smeni generalnog direktora policije Šeremeta Ahmetija, biti saopštena danas, a portparol Vlade Kosova Memli Krasnići, izjavio je KIM radiju da o tome još ne postoji zvanična odluka.

"Još nije doneto nikakvo rešenje o tome i nikakva odluka još ne postoji."

Premijer Kosova Hašim Tači, je prema pisanju prištinskog lista Ekspres odlučio da na tu dužnost imenuje dosadašnjeg pomoćnika direktora granične policije Behara Seljimija.

Isti list navodi i da će Šeremet Ahmeti biti upamćen kao direktor u vreme čijeg mandata je postignut napredak u radu KPS sve do momenta kada je iz skladišta KPS nestalo 50 kilograma droge koje je policija u više akcija zapenila širom Kosova, a u istom danu nestala je i velika količina zaplenjenog novca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: