Pomen radnicima rafinerije

Polaganjem venaca i paljenjem sveća, u Rafineriji nafte Pančevo je održan pomen trojici radnika poginulih u NATO bombardovanju 1999. godine.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 04.04.2010.

12:37

Default images

Pored članova porodica poginulih radnika Mirka Dmitrovića, Dušana Bogosavljeva i Dejana Bojkovića, vence su položili u ime rukovodstva rafinerije tehnički direktor Vladimir Gagić i predstavnici sindikata, saopštila je ta kompanija.

"Sećanje na Mirka, Dušana i Dejana, za nas rafinerce je neizbrisivo. Smrt ova tri radnika nije samo najbolnija porodična tragedija, već i naša zajednička. Pogibija nevinih ljudi na radnom mestu, nadilazi porodični bol i granice naše fabrike", rekao je Gagić.

"Ne postoji bolji način da trajno očuvamo uspomene na naše poginule kolege, nego da iz dana u dan sve više i bolje radimo. Naš moralni dug je da čuvamo uspomene na nevino stradale kolege".

"To radimo danas na najveći hrišćanski praznik Uskrs. To ćemo raditi i ubuduće", rekao je Gagić na jutrošnjem pomenu poginulim radnicima rafinerije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: