Rekonstruisana Vlada Kosova

Premijer Kosova Hašim Tači obavio rekonstrukcija Vlade Kosova. Zamenjena šestorica ministara i oformljeno novo Ministarstvo za evropske integracije.

Izvor: Beta

Sreda, 31.03.2010.

15:38

Default images

Tači je na vanrednoj konferenciji za novinare izjavio da je formirano novo ministarstvo za evropske integracije koje će voditi predsednik Privredne komore Kosova Besim Bećaj. Za novog ministra javne uprave izabrana je Edita Tahiri, koja je na toj funkciji zamenila Arsima Bajramija.

Bivši premijer Kosova i bivši predsednik opštine Mitrovica Bajram Redžepi biće ministra unutrašnjih poslova Kosova umesto Zenuna Pajazitija.

Za novog ministra poljiprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja izabran je Blerant Staviljeci, umesto Idriza Vehapija.

Novi ministri su i Bujar Bukoši, ministar zdravlja, Haki Demoli koji će voditi resor pravosuđa i Ljutfi Haziri za kulturu, omladinu i sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: