Lažna dojava o podmetnutoj bombi

Zgrada pravosudnih organa u Novom Sadu je bila evakuisana zbog lažne anonimne telefonske dojave o podmetnutoj bombi, saopštio je Viši sud u Novom Sadu.

Izvor: Beta

Sreda, 10.02.2010.

12:17

Default images

Kako se navodi, u periodu od 9.45 do 11.00, bila su prekinuta sva suđenja koja su bila u toku. Nakon što je zgrada evakuisana i specijalne jedinice MUP-a izvršile pregled zgrade i utvrdile da je dojava o podmetnutoj bombi lažna, rad suda je nastavljen.

Novosadska palata pravde i tokom prošle godine više puta je bila evakuisana na neko vreme zbog lažnih anonimnih dojava o podmetnutim bombama.

Osnovni, Viši, Apelacioni i Privredni sud, kao i Osnovno, Više i Apelaciono javno tužilaštvo nalaze se u istoj zgradi, u blizini Sportskog i poslovnog centra Vojvodina, u širem centru grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: