Dačić: Bolje Ružić nego kriminalci

Ministar policije Ivica Dačić smatra da je bolje da u upravama sportskih klubova sede političari nego, kako kaže, kriminalci.

Izvor: B92

Utorak, 22.12.2009.

20:05

Default images

Na otvaranju vodosistema ”Barje” kod Leskovca, Dačić je izjavio da je bolje da Branko Ružić ili neko iz neke druge stranke budu u upravam sportskih klubova nego kriminalci kako je bilo do pre nekoliko godina.

”A ko onda da bude? Zato što su nekada svi pobegli iz sporta i zato što je država tada digla ruke od sporta, klubove su nam držali kriminaci. I sigurno je za Srbiju bolje da Branko Ružić ili neko iz neke druge stranke bude u upravi nego neko čije se ime nalazi u ‘Beloj knjizi’“, rekao je Dačić.

Ministar poicije je ponovio da je i on bio predsednik KK Partizan i da je kako je rekao sporedno pitanje da li je neko iz političke stranke član uprave sportskog kluba.

“Zar mislite da političari sami dolaze u klubove. Naravno da ne, njih zovu uprave i dok sam ja bio u KK Partizanu od toga SPS nije imao nikakve koristi“, kazao je Dačić.

Ministar policije je inače u Gorini kod Leskovca otvorio Regionalni vodosistem ”Barje“ koji se gradio 25 godina, a za izgradnju je potrošeno 80 miliona evra.

Puštanje “Barja“ u rad omogućilo je da Leskovčani dobiju 800 litara vode u sekundi, pa će grad ubuduće moći da prodaje višak vode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: