Deda Mrazevi traže prioritet

Amerikanci volonteri, koji tokom decembra maskirani u Deda Mraza uveseljavaju svoje sugrađane, zahtevaju da budu prioritet u vakcinisanju protiv virusa H1N1.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 30.11.2009.

11:51

Default images

Volonteri iz udruženja Deda Mrazeva "Santa Amerika", koji posećuju i bolnice za decu, traže da im se kao socijalnim radnicima i nastavnicima u školama obezbedi prioritetno vakcinisanje protiv novog gripa.

"Ma kako to divno bilo, čuvajte se dece koja dok vas grle vole da zariju lice u vašu bradu. Ukoliko do toga dođe, obavezno upotrebite sredstvo za dezinfekciju", navodi to udruženje u instrukcijama volonterima.

Američki mediji prenose da je Udruženje svoje upozorenje, ipak, ublažilo pozivom Deda Mrazevima da i ove godine uživaju u božićnim i novogodišnjim praznicima.

"Uživajte u praznicima. Setite se da nijedan virus gripa ne može da spreči dobro pripremljenog Deda Mraza da deci donese ljubav, nadu i radost", poručilo je Udruženje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: