Uhapšeni državljani Nemačke

Policija je na osnovu poternice interpola Visbadena uhapsila dvojicu nemačkih državljana, saopštio je MUP Srbije.

Izvor: Tanjug

Utorak, 24.11.2009.

16:36

Default images

Istovremeno, Švedskoj je izručen Munir Dautović, koga pravosudni organi te države traže zbog krivičnih dela trgovina drogom i falsifikovanje isprave, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Na osnovu poternice Interpola Visbaden uhapšeni su nemački državljani Jurgen Norbert Beneke i Tomislav Milošević.

Beneke, za kojim je raspisana poternica zbog krivičnog dela teško delo prevare i falsifikovanje dokumenata Krivičnog zakona Nemačke, uhapšen je na graničnom prelazu Preševo, dok je Milošević uhapšen radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od ukupno šest godina, na koju je osuđen zbog nanošenja teških telesnih povreda i prevare Krivičnog zakona Nemačke.

U saopštenju je dodato da je Benekeu i Miloševiću određen ekstradicioni pritvor.

Dautović, koji je državljanin Crne Gore, nakon što je odslužio kaznu zatvora u trajanju od godinu i po dana, na koju ga je zbog krivičnog dela razbojništvo osudio Opštinski sud u Tutinu, izručen je Ssvedskoj, jer ga pravosudni organi te zemlje potražuju zbog krivičnih dela trgovina drogom i falsifikovanje isprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: