Prijave zbog šampanjca na stadionu

Policija je podnela prekršajnu prijavu protiv Borisa Tadića zbog kršenja Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Izvor: B92

Petak, 16.10.2009.

15:00

Default images

Prijava je, osim protiv Tadića, podneta i protiv Tomislava Karadžića, Aleksandra Antića i Snežane Marković-Samardžić i Fudbalskog saveza Srbije, zato što su u subotu na stadionu nazdravili za pobedu fudbalske reprezentacije Srbije nad Rumunijom.

"Policijski službenici Policijske uprave za grad Beograd podneli su danas Gradskom sudiji za prekršaje u Beogradu, u redovnom postupku, zahteve za pokretanje prekršajnog postupka protiv Fudbalskog saveza Srbije kao pravnog lica i Tomislava Karadžića kao odgovornog lica u pravnom licu, kao i protiv fizičkih lica Borisa Tadića iz Beograda, Tomislava Karadžića iz Subotice, Aleksandra Antića iz Beograda i Snežane Marković-Samardžić iz Beograda, zbog izvršenog prekršaja na osnovu Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije", saopštio je MUP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: