Novi poslovni centar Eurobanke EFG

Eurobanka EFG otvorila je novu poslovnu zgradu u Ulici Vuka Karadžica. Tim povodom otvorena je i izložba novca iz kraljevskog doba Srbije.

Izvor: B92

Sreda, 14.10.2009.

16:36

Default images

Novi poslovni centar Eurobanke EFG prostire se na 6.700 kvadratnih metara i tu su smešteni svi ključni sektori banke, poslovi sa stanovništvom, privredom, malim biznisom. Zgrada je prilagođena potrebama osoba sa invaliditetom i najvišim ekološkim standardima.

“Razlog zbog koga smo ponosni na ‘Eurobank EFG centar’ su uslovi u kojima rade zaposleni i ono što pružamo klijentima. Kroz prijateljsko okruženje želimo da u svakodnevni rad unesemo principe kao što su odgovornost, saradnja, razvoj ljudskih potencijala, zaštita životne sredine i poštovanje osoba sa invaliditetom, za koje smo posebno prilagodili prostor”, kaže predsednik Izvršnog odbora Eurobanke EFG Filipos Karamanolis.

On je istakao da je Eurobanka EFG peta banka po veličini u Srbiji i treća po visini kapitala i da su do sada kroz društveno odgovorne programe investirali oko tri miliona evra.

Karamanolis naglašava da im je ova godina bila posebno uspešna.

“Od početka godine uradili smo nekoliko stvari. Uveli smo SMS obaveštenja za kreditne kartice, prezentovali viza elektron debitne kartice, unapredili smo usluge elektronskog bankarstva, a od ovog meseca učestvujemo u vladinom programu subvencionisanih stambenih kredita. Investiranje u ovu modernu zgradu u vreme ekonomske krize potvrda je da verujemo u potencijale i razvoj tržišta i ekonomije u Srbiji”, naveo je on.
Povodom otvaranja novog poslovnog centra priređena je i izložba "Kovani i papirni novac u kraljevsko doba Srbije" koja će biti otvorena narednih nedelju dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: