Aleksinčani ne daju Radašina

U 21h počinje Izbacivanje u Velikom bratu, a Aleksinčani su pokrenuli akciju sakupljanja novca za glasanje SMS-om za njihovog sugrađanina koga svi zovu Radašin.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.09.2009.

19:33

Default images

Slogan ove akcije je “SMS Radašinu za našu malu poljoprivrednu opštinu”. Aleksinčani koji su pokrenuli akciju sakupljanja novca za glasanje, kako bi Radašin što duže ostao u kući Velikog brata, navode da je on najefikasnija reklama za Aleksinac jer populariše poljoprivredni kapacitet opštine koja obuhvata preko 2000 hektara kvalitetnog zemljišta.

I predsednik opštine Aleksinac Ivan Dimić slaže se da je Radašin svojevrsna reklama za grad koji je do sada uglavnom bio poznat po neprijatnim događajima.

Ukućani Radiše Miljkovića kažu da se on dobro snašao i da je njegovo ponašanje u kući isto kao i u privatnom životu, da voli da se druži i šali, ali ne voli preterano da radi.

Mišljenje o tome, da li je Radašin pravi predstavnik opštine Aleksinac je podeljeno. U gradu smatraju da ih predstavlja na pogrešan način, dok njegove komšije u selu Ljubten tvrde suprotno.

Iz organizacionog odbora akcije “ SMS Radašinu za našu poljoprivrednu opštinu” navode da će uputiti dopis glumcu Radošu Bajiću, na koga Radašin podseća i skupštini opštine Aleksinac, kako bi što više novca bilo prikupljeno.

Predsednik opštine kaže da, iako sa simpatijama gleda na akciju, iz budžeta opštine, sredstva neće biti izdvajana za ovu namenu, jer u ovom trenutku postoje mnogo ozbiljnije stvari o kojim opština brine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: