Francuz teško povređen u tuči

U tuči navijača na Obilićevom Vencu povređene tri osobe - dva francuska državljanina i jedan državljanin Srbije. Jedan Francuz u životnoj opasnosti.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 17.09.2009.

18:47

Default images

Dvadesetosmogodišnji francuski državljanin primljen je večeras na odeljenje intenzivne nege u Urgentnom centru u Beogradu, sa teškim povredama glave i kontuzionom povredom grudnog koša, potvrdio je direktor Urgentnog centra dr Vladimir Đukić.

U zdravstvenom zbrinjavanju teško povređenog Francuza, prema Đukićevim rečima, učestvuje kompletan tim Kliničkog centra Srbije sa neurohirurzima, hirurzima i anesteziolozima.

Državni vrh Srbije se u Urgentnom centru informisao o stanju povređenog francuskog drzavljanina.

Đukić je rekao da je povređenog francuskog drzavljanina večeras obišao i konzul Francuske u Beogradu Fabris Furmi.

Druga državljanin Francuske lakše je povređen, kao i povređeni državljanin Srbije koji se nalazi na neurohirurgiji Urgentnog centra. Kako se veruje, radi se o konobaru kafića gde je došlo do sukoba.

Očevici su rekli da je do sukoba došlo posle verbalnog prepucavanja pristalica Tuluza i Partizana.

Na grupu od oko 15 navijača Tuluza, koji su sedeli u bašti kafića, nasrnula je grupa od oko 30 huligana i tom prilikom je nekoliko gostujućih navijača brutalno pretučeno, naveli su očevici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: