Novac od presude u humane svrhe

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović uplatiće u dobrotvorne svrhe 150.000 dinara, koje je dobio u sudskom sporu protiv dnevnog lista "Pres".

Izvor: B92

Subota, 12.09.2009.

16:19

Default images

Kako je saopšteno iz advokatske kancelarije Jovanovićevog pravnog zastupnika Žarka Bogdanovića, taj novac će biti uplaćen Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj ulici i organizaciji "Jazas".

Kako se podseća, presudom je potvrđeno da je "Pres" povredio prava maloletnog Jovanovićevog sina tako što je objavljivanjem njegovih fotografija, protivno zakonu, povredio njegovu privatnost.

Najavljeno je da će sav novac koji Jovanović i njegova porodica budu dobili na osnovu budućih sudskih postupaka u kojima se krše njihova prava biti uplaćivan u humanitarne svrhe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: