Održana "porodična šetnja"

U organizaciji desničarskog udruženja Srpski sabor "Dveri", u Beogradu se održao skup pod nazivom "Porodična šetnja", u prisustvu nekoliko stotina građana.

Izvor: B92

Subota, 12.09.2009.

13:46

Default images

Ispred hrama Svetog Save na Vračaru danas se, u organizaciji nevladinih organizacija Srpska mreža, Dveri, okupilo nekoliko stotina gradjana koji, kako su naveli, podržavaju porodične vrednosti. Sa njima su bili pored ostalih Velimir Ilić, Jovan Palalić, Kosta Čavoški, Smilja Avramov, Bora Đorđević, a prema rečima organizatora, podržala ih je i SRS.

Učesnici tvrde da njihov skup nema direktne veze sa Povorkom ponosa koja će biti održana sledeće nedelje i koju su podržale brojne javne ličnosti.

Okupljeni su se nakon govora i molitve, prošetali do Kalemegdana, gde je bio organizovan program za decu, a samo za učesnike ove šetnje direktor javne ustanove Zoološki vrt ponudio je upola jeftinije karte.

Državni sekretar u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava Marko Karadžić kaže da bi direktor te škole morao da bude pozvan na odgovornost za učenike koji danas dolaze u Beograd da bi učestvovali u "Porodičnoj šetnji".

Karadžić je ocenio da je smanjivanje cena karata u Zoološkom vrtu za učesnike današnjeg skupa primer diskriminacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: